Menu

Kom med på Chr. Olesen Synthesis A/S rejse til skyen

Lone Undall-Behrend Nielsen
Finance
Leverandør: Cloudworkers

Hvordan så jeres IT-løsning ud, før I flyttede i skyen?

- Vores system var koblet op på vores moderselskabs IT-løsning, og da de stod over for en opgradering, var det en naturlig anledning til at finde vores egen platform. Vi undersøgte behovet for et traditionelt server setup, men da det viste sig at være meget bekosteligt, begyndte vi at se os om efter en cloud-løsning

Hvorfor valgte I Microsoft Azure som jeres cloud-løsning?

- I hele processen var vi under kompetent vejledning fra vores leverandør (Cloudworkers). De pegede på Microsoft Azure som den mest relevante og hensigtsmæssige løsning for os. Det har vist sig at være det rigtige valg. Vi kan let administrere vores regnskabs- og produktionssystem herfra. Vi har nu en løsning, der er skræddersyet til vores behov.

Hvordan er implementeringen forløbet?

- Implementeringen har været både hurtig og smertefri. Vi er ikke løbet ind i nogle forhindringer. Det har ikke taget os mere end 2 dage at komme op i skyen og få det til at køre. Så transformationen har absolut været en succes. 

Hvilke fordele har det givet jer at være flyttet i skyen? 

- En af de største fordele er økonomien. Det er ganske enkelt billigere for os at være i skyen. Nu har vi løbende omkostninger, og vi betaler efter forbrug. Det er en meget fleksibel og rentabel løsning for os.

 

Beregn din pris

Hvad koster det at rejse til skyen?

Prøv vores beregner, og få en indikation af, hvad det vil koste dig at rejse til skyen.

Beregn din rejsepris