Menu

Kom med på Danske Fragtmænds rejse til skyen

Leverandør:Cloudeon

Hvad var jeres motivation for at flytte i skyen?
- Vi havde brug for en mere agil platform, der kunne matche en lang række forskelligartede behov – bl.a. inden for IT, varebestilling etc. Dele af vores forretning var allerede i skyen i kraft af Office 365, men vi var på udkig efter en mere helstøbt, all-round cloud-løsning, der kunne tilbyde applikationer og services til understøttelse af flere typer arbejdsprocesser. Implementering af Microsoft Azure blev det naturlige valg for os, da denne platform er en one-fits-all-løsning. 

Hvordan var jeres proces op til implementeringen?
- Forud for vores valg og implementering af platform gjorde vi et større grundarbejde ved at skitsere et roadmap, der gav os et overblik over det eksisterende IT-setup i vores virksomhed. Denne proces er vigtig, for det er her, man får blotlagt hele infrastrukturen, og det er med til at kvalificere valget af cloud-platform.  I denne proces kan det klart anbefales at involvere en partner til sparring. De kan være behjælpelige med at syreteste analysen og det overordnede roadmap. Det skal være en partner, der har det rette kompetenceniveau og kan tilbyde hele den palet af services, der skal til for at gennemføre en god overgang til skyen.

Hvilke kriterier var afgørende for jeres valg af løsning?
- Det var afgørende for os at finde et system, der kunne give os høj performance og oppetid. Derudover var sikkerhed et centralt nøgleord i vores udvælgelsesproces. Ikke mindst i disse tider, hvor databeskyttelse er på alles læber. Microsofts sikkerhedsstandarder er i den helt høje liga, og den rådgivning og IT-governance, vi får, har meget stor værdi for os. Derudover er det et kæmpe plus, at platformen understøtter arbejdet med GDPR.

Hvad er de økonomiske fordele ved skiftet?
- Vi er stadig i den afsluttende implementeringsfase, men vi forventer at kunne lave en rigtig god business-case på sigt. Med Microsoft Azure opnår vi en anden form for transparens i vores IT-infrastruktur. Vi kan relatere brugen af de forskellige applikationer til specifikke projekter, og det giver os mulighed for at lave en konkret beregning på de økonomiske fordele ved løsningen.

Hvad er vigtigt, når man overvejer at flytte til skyen?
- Man skal være klar over, at der skal gøres et grundigt forarbejde, hvis processen skal være effektiv og implementeringen skal foregå gnidningsfrit. Derudover er det vigtigt, at virksomheden forbereder sig på, at der hører et uddannelsesforløb med i sådan et skift. Hele organisationen skal være med på rejsen, og der skal være en villighed til at favne overgangsfasen på flere niveauer.

Beregn din pris

Hvad koster det at rejse til skyen?

Prøv vores beregner, og få en indikation af, hvad det vil koste dig at rejse til skyen.

Beregn din rejsepris