Menu

Kom med på Wirtgens rejse til skyen

Søren Jacobsen
Regnskabschef, IT
Leverandør: PH Datacenter

Hvad var jeres motivation for at flytte i skyen?

- Vi havde en oplevelse af, at vores serversystem var forældet. En gammeldags løsning ganske enkelt. Serverne begyndte at halte, og diskene stod af løbende. Vi brugte altså en hel del tid på vedligeholdelse i vores oprindelige setup, og vi havde brug for at nedbringe mængden af ressourcer på drift. Derfor begyndte vi at undersøge markedet for en cloud-løsning.

Hvilke succeskriterier var afgørende for jeres valg af løsning?

- Det var vigtig for os, at cloud-løsningen kunne give os færre vedligeholdelsesomkostninger og mindre mandsopdækning. Ligesom det var afgørende for os at finde en platform, der var nem at konfigurere. Den skulle give os mulighed for at bygge en løsning, der passede til vores specifikke behov. Et succeskriterie var også, at systemet skulle været intuitivt at bruge.

Hvorfor valgte I Microsoft Azure som jeres cloud-løsning?

- Da vi indså vores behov for en cloud-løsning, begyndte vi at undersøge markedet. Her faldt vi over Azure som det mest oplagte valg. Microsoft er en stor og troværdig spiller på markedet, og det var et afgørende parameter i vores valg af løsning.

Hvilke fordele har det givet jer at være flyttet i skyen? 

- Vi har mere ro i maven nu. Microsoft leverer en meget professionel support, og det er en stor lettelse. Vi oplever stor fleksibilitet med brugen af virtuelle servere, og vi henter også økonomiske fordele ved cloud-løsningen. Faktisk kan vi se besparelser på el-regningen også. Det er en sidegevinst, vi ikke lige havde tænkt på oprindeligt.

Beregn din pris

Hvad koster det at rejse til skyen?

Prøv vores beregner, og få en indikation af, hvad det vil koste dig at rejse til skyen.

Beregn din rejsepris