Menu

Tillid til leverandør

Tillid er afgørende, når din virksomhed skal rejse til skyen. Salg af cloud-services er stadig et nyt forretningsområde for mange rådgiver, og derfor er det afgørende, at du finder den rette samarbejdspartner. Hos ALSO har vi udvalgt en række rejsepartnere, som vi ved kan få dig sikkert op i den rigtige flyvehøjde.

Find vores anbefalede rejsepartnere her

Medarbejdere

Cloud-services er et forholdsvist nyt forretningsområde. Derfor er leverandørens erfaring altafgørende. Vælg kun en partner, der kan dække alle positioner i overgangsprocessen. Hos ALSO har vi udvalgt en række rejsepartnere, som har solid erfaring og relevante kompetencer.

Find vores anbefalede rejsepartnere her

Vælg den rigtige løsning (Hybrid eller All-in)

Uanset om du planlægger at rejse helt til skyen, eller om du blot vælger en hybrid af on-premise og cloud-produkter, skal din leverandør kunne supportere begge kompetenceområder. Det sikrer jeres fremtidige fleksibilitet og agilitet.

Find vores anbefalede rejsepartnere her

Proces og eksekvering

Når du vælger en leverandør af cloud-services, bør det være en strategisk og forretningskritisk partner med et langsigtet fokus på din virksomheds it-løsning. Tjek partnerens finansielle track record, og bed om en struktureret procesbeskrivelse.

Find vores anbefalede rejsepartnere her

Forretningsindsigt og teknisk viden

Kend dine forretningsmål – og sørg for, at leverandøren forstår dem. Partneren skal kunne forstå din forretning, og hvad du søger at opnå. Han skal også være i stand til at omsætte teknisk ekspertise til en skræddersyet løsning, der skaber forretningsværdi for dig.

Find vores anbefalede rejsepartnere her

Beregn din pris

Hvad koster det at rejse til skyen?

Prøv vores beregner, og få en indikation af, hvad det vil koste dig at rejse til skyen.

Beregn din rejsepris