Menu

Hvad er Microsoft Azure?

Microsoft Azure giver dig adgang til cloud-services, hvor du kun betaler for det, du bruger. Du får adgang til mere end 100 færdigbyggede cloud-tjenester, der kan understøtte din virksomheds samlede IT-løsning. Tjenesterne fungerer som byggemoduler, du kan tage i brug med det samme. Nogle af de mest anvendte services i Microsoft Azure er Active Directory, SQL Database, mobil-apps, responsive web-apps, backup/recovery og serverfrie beregninger med Azure Functions.

Din virksomhed kan bruge et miks af Microsoft Azures cloud-services til at bygge, udrulle og administrere alt fra enkeltstående, simple serverløsninger og applikationer til en kompleks IT-infrastruktur med avancerede tjenester. Azure er derfor en god løsning, hvis din virksomhed ønsker en mere moderne og fremtidsorienteret måde at drive IT på. Azures cloud-services er certificerede til at understøtte de nye krav til databehandling (GDPR). Alle cloud-tjenester afregnes pr. forbrug, tilgængelighed eller brugere.

Lad ALSO hjælpe dig på vej mod skyen
Via vores partnere udbyder ALSO markedets førende teknologier af cloud- og softwareløsninger. Vi kan hjælpe din virksomhed godt på vej mod Azure som den fremtidige platform for dit samlede it-set up. Vi tilbyder dig et solidt fundament for at komme i gang – fra analyse og overblik til design, migrering og drift.

Beregn din pris

Hvad koster det at rejse til skyen?

Prøv vores beregner, og få en indikation af, hvad det vil koste dig at rejse til skyen.

Beregn din rejsepris