Menu

Dine troværdige rejsepartnere

Vi har følgende rejsepartnere:

Cloudworkers

CloudWorkers har opnået flere Microsoft Cloud-certificeringer, som beviser vores kompetencer på teknologier som SharePoint, Office 365, Azure, Exchange Online, Windows Server og Microsoft Teams. Flere af vores medarbejdere er også certificerede indenfor Windows Server infrastruktur, Active Directory, Microsoft Exchange, Enterprise Mobility & Security, Intune og andre Microsoft teknologier.


CloudWorkers er Microsoft Silver Partner på Cloud Platform.


Kontakt:
Nis Bank Lorenzen
nbl@cloudworkers.dk
+45 40904135

Besøg os på cloudworkers.dk


Exctri:co

Hos Extri:co er viden og ekspertise den vigtigste ressource. Vi er specialister i skræddersyede løsninger inden for IT-infrastruktur, cloud-services og SharePoint. Med vores store erfaringsgrundlag er vi en partner, der er med til at skabe værdi for vores kunder.


Kontakt 
Dennis Svarre Laursen
Key Account Manager
dsl@extrico.dk
+45 28432738

Besøg os på extrico.dk

Jansson Kommunikation

Hos Jansson Kommunikation ved vi, at vores kunder er afhængige af et stabilt og effektivt IT-system. Gennem flere årtier har vi hjulpet virksomheder med at etablere, videreudvikle og servicere IT-løsninger, og  vi gør en dyd ud af at gennemtænke en detaljeret plan for vores kunder, før vi åbner værktøjskassen og går i gang. Vores speciale er Office 365, Microsoft Enterprise Mobility + Security og Skype for Business.


Kontakt:
Jesper H. Lauritzen
Cloud Solution Sales Specialist
jhl@jansson.dk
+45 25285621


Poul Reinhold Nielsen
Account Manager
pon@Jansson.dk
+45 51597295

Besøg os på jansson.dk/kommunikation

Kompetera

I krydsfeltet mellem cloud computing og en stærk, fysisk infrastruktur finder du Kompetera. Vi tilbyder skalérbare hybridløsninger og det bedste fra to verdener. Vi kalder det Rightsizing IT, fordi hver virksomhed er unik og kræver sin helt egen løsning. Noget hører til i datacentret. Andre ting i skyen. Vi har spændvidden til at skabe sammenhæng i dit IT-setup og tænke fremtiden ind i nutiden.

Kontakt
Carsten Lindsted
Partner
cl@kompetera.dk
+45 29662818

Besøg os på kompetera.dk

Prosys

Prosys leverer driftssikre IT-løsninger og support til alle typer virksomheder - store som små.


Vi kan sikre en effektiv, sikker og pålidelig drift af dine servere, netværk og klienter. Vi sørger også for, at hjælpe virksomheder på vej i skyen på nem og sikker vis.


Kontakt:
Jesper Nielsen
Account Manager
jn@prosys.dk
+45 2834 5745


Besøg os på prosys.dk

PH Datacenter

PH Datacenter er specialiseret i at installere, servicere og rådgive mindre og mellemstore virksomheder, når de skal vælge IT- og kommunikationsløsninger. Vi hjælper hele vejen fra behovsafdækning til indkøb og sørger for, at det hele fungerer optimalt i et moderne netværk. Vi gør meget ud af at oversætte det tekniske fagsprog til forståeligt dansk, så kunderne forstår vores løsninger. PH Datacenter tilbyder forskellige cloud-løsninger, baseret på Microsoft-services som Microsoft Datacenter, Office 365, telefoni integreret med Skype, samt online backup og support.


Kontakt:
Poul Hansen
ph@phdatacenter.dk
+45 2761 2601

Besøg os på phdatacenter.dk

Ravn IT

Hos Ravn IT baserer vi vores kunderelationer på et solidt branchekendskab. Vi ved, hvad der rører sig i IT-verdenen og kan levere løsninger, der matcher de enkelte virksomheders behov. Vi tilbyder alt fra køb af maskiner til håndtering af større IT-projekter, hvor vi tager os af hele værdikæden – fra behovsanalyse, projektledelse og indkøb af soft- og hardware til implementering og vedligeholdelse. Med Ravn IT som jeres IT-partner kan I forvente høj kvalitet, effektiv support og skræddersyede løsninger, der giver jer økonomiske besparelser. Vi har både kunder inden for klassisk IT, web og intra-/ekstranet og cloud computing, og vores kundesamarbejde er baseret på tillid og professionalisme.


Kontakt:
Torben Ravn
info@ravnit.dk
+45 70 400 300

Besøg os på ravnit.dk


Infowise

Infowise er et af Fyns førende it-konsulenthuse. Vi sætter en ære i en pragmatisk og ærlig tilgang til rådgivning, implementering og drift af it-infrastruktur og cloud-løsninger.


Vi har hjulpet mange virksomheder med at flytte deres it-setup op i skyen, uanset deres størrelse eller branche. Vi anbefaler at starte nu, men at starte småt.


Vi står klar til en snak, om hvordan en cloud-migrering kan være med til at fremtidssikre jeres forretning.


Kontakt
Bjarne Skov Bækkelund
bsb@infowise.dk
+45 4080 7043


Besøg os på infowise.dk

M Networks A/S

M Networks A/S er specialiseret i rådgivning, design, konfiguration og implementering af løsninger i Microsoft,  VmWare og Cisco. Vi fokuserer på det individuelle behov og arbejder målrettet på at skabe unikke IT-løsninger. Vores mål er at skabe enkel og brugbar IT, der giver overskud i hverdagen,

Det ér kompliceret at bygge, sikre og drive de centrale IT-løsninger, der er kernen i din forretning. Men vi går op i at gøre det nemmere at forstå, hvilke løsninger der er bedst for din forretning, og i at de løsninger, du bruger, er nemmere at arbejde med.

Hos M Networks A/S rådgiver vi om IT-løsninger på både strategisk og praktisk plan. Vores mål er at skabe enkle IT-løsninger, der giver mulighed for, at I som virksomhed kan fokusere på jeres kerneopgaver.


Kontakt:
Miran Kurt
Key Account Manager
mk@mnetworks.dk
+45 70107005

Besøg os på mnetworks.dk

Mariendal IT

Vores profession er også vores håndværk. Hver dag skalerer vi og opsætter installationer til vores kunder, og det gør vi fordi vi kan lide det, og fordi vi elsker kontakten med vores kunder. Vores faglige viden er høj og kombineret med en stræben efter at have det bedste kendskab til vores kunder, er vi i stand til at lave de rette anbefalinger. Vi brænder for IT-rejser med vores kunder, og vi arbejder på det hver dag – og vi kan lide det. Og vi glæder os til at tage dig med på den næste rejse i skyen.


Kontakt:
Claus Dissing Andersen
cda@mariendalit.dk
+45 25427798

Besøg os på mariendalit.dk

Beregn din pris

Hvad koster det at rejse til skyen?

Prøv vores beregner, og få en indikation af, hvad det vil koste dig at rejse til skyen.

Beregn din rejsepris